Over CURLMANIA

CurlMania is een webshop die producten aanbiedt om een gezonde haarroutine te creëren en te behouden voor alle typen krullen. De merken uit ons assortiment zijn op natuurlijke basis en bevatten geen uitdrogende alcoholen, siliconen, parabenen, petroleum en/of sulfaten. De producten zijn hierop geselecteerd en zijn hierdoor ook geschikt om te gebruiken in haarroutines die volgens de Curly Girl Methode zijn samengesteld.

CurlMania is in november 2018 opgericht door Anouskha Comvalius en de webshop is vanaf 1 maart 2019 online te bezoeken. Wij zijn een jong en groeiend bedrijf met de missie om elke Curly te voorzien van de juiste producten, maar ook de juiste informatie, kennis én technieken om het gewenste resultaat te bereiken.

WAT DOEN WIJ

Wij verkopen producten die op natuurlijke basis zijn en vrij zijn van sulfaten, parabenen, minerale oliën, uitdrogende alcoholen of soortgelijke schadelijke stoffen.
Wij helpen met ons CG-Method assortiment en maandelijkse blog alle Curlies graag op weg naar een gezonde en volle bos krullen.

ONZE MISSIE

Wij gaan op zoek naar natuurlijke merken/producten en Do-It-Yourself (DIY) recepten die helpen onze krullen te verzorgen naar gezonde en prachtige krullen.

SUGGESTIES?

Heb jij een suggestie betreffende producten of merk, dan horen wij dat graag! Ook voor vragen, advies of een DIY recept kun je met ons contact opnemen. Stuur ons een mail (info@u114393p110413.web0139.zxcs-klant.nl), een app (0614443072) of een bericht op Instagram/Facebook (shopcurlmania).

DE DAME ACHTER CURLMANIA

A woman who cuts her hair is about to change her life – Coco Chanel

Die dame, dat ben ik! Een doe-het-zelf krullenliefhebber, sinds 2009 natural en gek op het experimenteren met verschillende ingrediënten en producten.
Twee geweldige kids en een master BioMedische Wetenschappen later werd het tijd om mijn lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan; een webshop voor de krullendragers onder ons. Niet alleen de kant-en-klare haarproducten, maar ook ingrediënten om bijvoorbeeld het perfecte haarmasker te kunnen maken.
De komende jaren ga ik genieten van deze geweldige reis waarbij ik op zoek zal gaan naar nieuwe merken, ingrediënten en recepten. Reis jij ook met CurlMania mee naar de gezondste en mooiste krullen?

Instagram
To see the Instagram feed you need to add your own API Token to the Instagram Options page of our plugin.
Oops, something is wrong. Instagram feed not loaded
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0