Curly Ellie CURLMANIA

Curly Ellie

Maak kennis met de eigenares, Zaina O’Halloran
Zij is Curly Ellie begonnen omdat ze gelooft dat “geen tranen meer” precies dat moet betekenen voor iedereen, zelfs voor curly’s met de kleinste krullen. Haar motivatie kwam van haar 2 jaar oude dochter (Curly Ellie) die bij het zien van de kam al in elkaar dook. Haar krullen waren zo mooi en tegelijkertijd oh zo moeilijk en lastig om te verzorgen. Zij zocht hulp, antwoorden en advies bij familie, vrienden en op sociale media. Ze vroeg het zelfs aan vreemden met kinderen met krullend haar, die ze in het openbaar tegenkwam. En het gemeenschappelijk in de antwoorden die ze kreeg was, dat niemand eigenlijk tevreden was met de producten die ze gebruikten. Dit zorgde ervoor dat zij zelf aan de slag ging en de kinderhaarlijn collectie Curly Ellie ontwikkelde. Dit zijn zowel producten die werken zoals ze beloven als wel zo zacht en natuurlijk mogelijk zijn. En dit omdat Ellie tijdens haar babytijd voortdurend last had van eczeem.

Bij Curly Ellie creëren ze unieke producten van hoge kwaliteit speciaal ontwikkeld voor gevoelig, krullend, kroes en pluizend haar om de krullen van je kind te hydrateren, uit te kammen, definiëren en te laten glanzen. Dit is hun doel!
Als bonus zijn de producten ook nog eens gluten, SLS, SLES, zuivel, pinda, tarwe, siliconen, parabenen en minerale oliën vrij. En het allerbelangrijkste is dat de ingrediënten voor de producten op een ecologisch verantwoorde manier worden gewonnen.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0