As I am Naturally CURLMANIA

As I Am Naturally

Dr. Ali N. Syed, een uitstekende chemicus en ondernemer. Kreeg steeds vaker dezelfde vraag tijdens zijn reizen over de hele wereld. Vrouwen van kleur, met natuurlijk krullend en/of sterk krullend haar, stelden hem dezelfde vraag.  “welke producten heb je voor mijn haar?”  “Welke producten, van uw verschillende productlijnen, moet ik gebruiken… kan ik gebruiken… om het te stijlen en te verzorgen? “

Het vieren van hun eigen natuurlijke haar textuur (krullend haar) werd voor velen een levensstijl. Dit motiveerde Dr Syed tot het uitvoeren van grondig onderzoek door blogs en videos te bekijken van Naturalista’s.

“We hebben zoveel geleerd over wat vrouwen met (natuurlijk) krullend haar wilden en wat ze niet willen in termen van bepaalde ingrediënten zoals minerale olie, sulfaten en siliconen.

Dit resulteerde in de geboorte van een prachtige reeks van producten, met de treffende merknaam “As I Am Naturally“. De producten zijn speciaal ontworpen voor type 3 en 4 curlies; elk met een indrukwekkende ingrediëntenlijst die veel van de beste biologische ingrediënten uit de natuur bevatten.

“We willen onze klanten, die vooral thuis hun eigen haar verzorgen en stijlen, de tijd en specialistische aandacht geven die ze verdienen. Tegelijkertijd is het onze missie om de allerbeste producten, educatie en klantenservice te bieden aan elke persoon die van ons koopt. 

Daar staat As I Am Naturally voor!

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0